Sagt om våre Turer

Sagt om våre turer

Atter en gang takk for en tur vi husker lenge og med glede!

Facit for hele turen: Fantastisk terreng, supre valg av sykkelveier, utrolig god mat, knallvær (1t regn første dag, ellers bare sol), flotte overnattinger!!

Hei og vi er vel tilbake etter mange fine opplevelser på sykkelturen. Virkelig har Sicilia imponert oss hva gjelder natur, mat og kultur. Veldig fint opplegg du har – variert og innholdsrikt og godt forarbeid da vi var ventet og ble tatt godt imot overalt. Hotellene kan man jo på egen hånd bare drømme om å finne.

Alle steder pene og ryddige og ikke minst god mat med deilige smaker, så ingen slankekur som du sa + masse god vin både på ” smaking” og ellers. Syklene var gode og fungerte bra.

Takk for en flott tur i nydelige omgivelser, god mat og deilig drikke! 3 dagers sykling på Sicilia i regi av Sissel Bakken er nettopp avsluttet…Godt planlagt – nydelige hotell – akkurat passe med 5 mil om dagen – god mat – mye vakkert å se – et høydepunkt var nok lunsj og vinsmaking på Cantine Barbera – praktfull vin og deilig mat – frister til gjentagelse..

Alle er enige om at opplegget var meget bra! Takk for en uforglemmelig tur fra oss 12 i Trondhjem. Vi var meget fornøgd med det varierte programmet hele uken med mange høydepunkter, spesielt Etna siste dagen. Det var hardt å venne seg til hverdagen og klimaet her i Trondheim etterpå. Kanskje noen av oss kommer tilbake en gang.

Takk for sist – en super uke på Sicilia!

Takk for en kjempefin tur. Du og din mann skal ha all ære for at vi syklister fikk oppleve Sicilia syd på denne vellykkede måten. Sender to bilder hvor du er et engasjert motiv. Og akkurat dette engasjementet fikk vi nyte fullt ut av.

Takk for din tur med helt topp guiding!

Takk for en strålende tur, syklingen var flott, mat og vin i overflod!

Aller først vil jeg si takk for en rett og slett super tur. Mye takket være deg og din kunnskap om øya, i tillegg til måten du “ledet oss frem” på sykkelturene. Du stoppet akkurat der hvor det var deilig med en pause!! Tydelig at du kjente løypa godt. Hyggelige folk var med på turen, så dette var i det hele tatt veldig vellykket alt sammen. Koselige bosteder.

Vi er vel hjemme fra en fantastisk tur. Turen var virkelig en opplevelse, tusen takk!

Hjertelig takk for en fantastisk flott tur på Sicilia! Vi tenker på den daglig, og gleder oss til neste tur i påsken.
Da er vi vel tilbake i Norge. Takk for flott opplegg for sykkelturen vår! Tåken lå tett over Etna, så det ble ingen topptur. Derimot hadde vi 3 fine dager i Ortiga…

Opplegget ser heilt supert ut, og me gler oss umåteleg til turen!

En liten hilsen fra det kalde nord.4grader idag, tungt skydekke, men hva gjør vel det når vi kan hente frem deilige minner ifra sykkelturen! Tusen, tusen takk for flott opplegg!Vanskelig å forklare her hjemme hvor fantastisk det egentlig var. Vi storkoste oss.Tenker mye på frokosten hos bondekonen som hadde bakt brød, og som hadde høner og kyllinger!

Igjen takk for sist, for en igjennom vellykket tur! Som jeg skrev i SMS, alle er overbegeistret, synes de fikk oppleve så mye på bare en uke.

Vi kom hjem i god orden og med strålende inntrykk fra turen. Alle har bedt meg takke deg for den store innsatsen du gjorde.

Din lokalkjennskap og ditt stå på humør gjorde at vi fikk en opplevelse for livet.

Takk for et strålende opplegg og utrolig god oppfølging og service. Selv de mest verdensvante og de med dårligst knær var kjempefornøyde. Vertskapet på våre stoppesteder var også veldig hyggelige og hjelpsomme. Bondegårdslunchen til slutt var helt topp.

Vil bare få takke alle og enhver for den fantastisk fine uken vi hadde sammen på 2 hjul for snart 1 uke siden. Det var en uvanlig fin og sammensveiset gjeng og vi synest turen var svært vellykket på alle måter.
Litt nedtur å komme hjem til regn og lavere temperatur, men sommeren kommer vel snart hit også, får vi håpe.

Tusen takk, Sissel! Vi har hatt noen vidunderlige dager. Du la opp en fantastisk rute for oss,og så herlige overnattingssteder. Vel hjemme igjen er vi utrolig glad for så mange og gode opplevelser, på bare 4 dager! Og hvilke måltider! Lunsjen i går tok vi på vei til flyplassen, i Mondello, et supert sluttpunkt. Vi kommer igjen! Ryanar gjør jo at turen blir så kort og lettvint. Dette var flott!