Bestillingsgrupper

Sicilyexplorer arrangerer ikke påmeldingsturer på fastsatte datoer. Du risikerer da å bli sittende igjen med flybilletten fordi den turen du var interessert i, ikke fikk mange nok påmeldinger og derfor ble kansellert. Derimot reiser du akkurat når du vil. Forutsetningen er at dere er minst to som reiser sammen.

Sicilyexplorer arrangerer tur for ferdige grupper. En “gruppe” består av minimum to personer.
For å kunne gjennomføre en hvilken som helst av sykkelturene individuelt, trenger dere ikke å være flere enn to deltagere.
For å kunne gjennomføre hvilken som helst av turene med guide, er det tilstrekkelig at dere er åtte deltagere.

Sicilyexplorer gjør jobben med bestilling, prisforhandling, guider og inngangsbilletter–alle detaljer som skal til for en vellykket reise. Vi tar selvsagt også ansvar for oppgjør med leverandørene. Dere har kun kontakt med Sicilyexplorer.

Å arrangere gruppereiser krever kompetanse. På planleggingsstadiet er det et utall av valg som skal gjøres. Etter nesten 20 års erfaring på Sicilia, har vi opparbeidet både faglig kunnskap og kjennskap til markedet, slik at vi kan legge opp et best mulig program for deg og din gruppe.

Dersom dere ønsker det, kan vi stille med en teknisk reiseleder for din gruppe. Reiselederen vil da ta seg av de praktiske gjøremål: Innsjekking på hotell, avtaler med restauranter og busselskap og så videre. Reiselederen vil også ta ansvar ved uforutsette hendelser, for eksempel sykdom. Du som arrangør kan konsentrere deg om opplevelsen og det sosiale fellesskapet i gruppen.