Beskrivelse

“Workation” og “remote work” handler om å ha fjernkontor i en kortere eller lengre periode.
Frem til i fjor var det de færreste som var digitale nomader, de som reiste sammen med jobben.
Nå har koronaepidemien vist at en utradisjonell kontorplass være et godt alternativ for mange.

Du kan ha et opphold på BB Wine&Bike i Caltanissetta uten å bruke dyrebare ferieuker. Du arbeider uforstyrret ved en stor frukt- og grønnsakshave som du har helt for deg selv. Stedet ligger midt på Sicilia og er et flott utgangspunkt for sykkel- og bilturer på fritiden. Nærmeste by med piazza med lokalt folkeliv og barer ligger fire km. unna. “Workation” på Wine&Bike BB kan vare fra få dager til flere uker.

Hva vi tilbyr:

To dobbeltrom med bad, arbeidsplasser og internett. Et av rommene er i en hytte i haven, et annet er i første etasje med direkte utgang til haven, som også har arbeidsplass og internett.
Tilgang til printer/scanner. Lunsjpakke. Felles stue med tv, kaffemaskin og bibliotek.

Gode sykler med utstyr (hybridsykler, el-sykler, mtb) for kortere eller lengre individuelle sykkelturer på fritiden. Du kan også vurdere å avslutte perioden med “workation” med en lengre sykkeltur på eller rundt øya. (Se forslag på samme nettside under”Sykkelturer”).

Du kan plukke det du vil i haven hele året. Om vinteren finner du sitrusfrukt og vintergrønnsaker. Resten av året plukker du nespole, fiken, granateple, kvæde, aprikos og plomme. I sesongen kan du være med å høste mandler og oliven.

To ganger i uken lager vi siciliansk middag som vi etterpå spiser sammen. De som vil, kan være med å lage maten. De andre dagene i uken kan du ta middag på et godt lokalt trattoria i nærheten, eller inne i byen.

Det organiseres guidete dagsturer på sykkel og i bil.