Sykkelturer

Sicilyexplorer har organisert sykkelturer i mer enn ti år for nordmenn på Sicilia.

Vi organiserer individuelle sykkelturer og sykkelturer med guide og følgebil.
Fordelen med å sykle en tur individuelt (dvs. uten guide) er at du kan sykle når du vil, og at du er fri!

Den eneste betingelsen er at dere er minst to som sykler sammen.
Det fine med gruppetur med guide og følgebil at man kan slappe fullstendig av, da guiden tar seg av det organisatoriske, det kulturelle og maten.. Følgebilen er ofte grei å ha for dem som vil sette seg inn av og til.

Er du en, eller er dere to eller flere, men vil gjerne være en større gruppe? Fyll ut skjemaet i ”Bestillingsgrupper” i menyen. Sicilyexplorer hjelper dere med markedsføring, slik at dere blir mange nok.

Uansett hva slags tur dere vil ha, hjelper Sicilyexplorer dere med å finne en tur som passer årstid, form og interesser!

Individuelle sykkelturer: Dere må være minst to deltagere. Dere sykler alene, men får turen organisert av Sicilyexplorer. Vi ordner med hotellbestilling, bordbestilling på restauranter, sykler med utstyr (sidevesker, styreveske, hjelm, ekstra slanger, pumpe, lås og verktøysett), gode beskrivelser og kart. Dessuten gir Sicilyexplorer assistanse på telefon under hele sykkelturen på Sicilia. Mange sykler med det de trenger under sykkelturen. Rommelige sidevesker hører derfor med til utstyret og Sicilyexplorer tar vare på koffertene under sykkelturen. Eventuell transport til og fra flyplass og bagasjetransport mellom overnattingsstedene organiseres etter behov mot et lite tillegg i prisen.

Sykkelturer med guide og følgebil: Dere må være minst åtte deltagere.
Er dere færre, kan vi hjelpe dere markedsføring, slik at dere blir mange nok.
Sykkeltur med guide og følgebil er som individuell sykkeltur, men dere har følgebil og guide under hele turen. Det er som regel fullpensjon.
Alle sykkelturene kan sykles både individuelt og med guide og følgebil.

Nightlife

Unfortunately there are no hotels at this location at the moment.

Unfortunately there are no self-catering offers at this location at the moment.