Sykkelturer

Sicilyexplorer har organisert sykkelturer i nesten 20 år på Sicilia.

Vi organiserer sykkelturer på egen hånd og sykkelturer med guide og følgebil.

Sykkelturer på egen hånd: Her er dere minst to som reiser sammen. Dere sykler alene, men får turen organisert av Sicilyexplorer. Vi ordner med hotellbestilling, bordbestilling på restauranter, sykler med utstyr (sidevesker, styreveske, hjelm, ekstra slanger, pumpe, lås og verktøysett), gode beskrivelser og kart. Dessuten gir Sicilyexplorer assistanse på telefon under hele sykkelturen på Sicilia. Mange sykler med det de trenger under sykkelturen. Rommelige sidevesker hører derfor med til utstyret og Sicilyexplorer tar vare på koffertene mens du sykler. Eventuell transport til og fra flyplass og bagasjetransport mellom overnattingsstedene organiseres etter behov mot et lite tillegg i prisen. Dere velger selv på hvilke datoer dere vil sykle.

Sykkelturer med guide og følgebil: Her er dere minst åtte som reiser sammen. Sykkeltur med guide og følgebil er som sykkeltur på egen hånd, men dere har følgebil og guide under hele turen. Det er som regel fullpensjon.

Alle sykkelturene kan sykles på egen hånd og med guide og følgebil.

Uansett hva slags tur dere vil ha, hjelper Sicilyexplorer dere med å finne en tur som passer årstid, form og interesser!

Nightlife

Unfortunately there are no hotels at this location at the moment.

Unfortunately there are no self-catering offers at this location at the moment.