Bestillingsgrupper

Hva er en bestillingsgruppe

Sicilyexplorer arrangerer ikke påmeldingsturer på fastsatte datoer. Du risikerer da å bli sittende igjen med flybilletten fordi den turen du var interessert i, ikke fikk mange nok påmeldinger og derfor ble kansellert.

Sicilyexplorer arrangerer turer for kun din gruppe eller hjelper deg med markedsføring, slik at dere sammen med andre blir mange nok til å gjennomføre turplanene.
For å kunne gjennomføre en hvilken som helst av sykkelturene individuelt trenger dere ikke å være flere enn to.
For å kunne gjennomføre en hvilken som helst av gastronomiturene med guide trenger dere ikke å være flere enn fire.

Likevel synes mange det er hyggeligere sosialt å være litt flere. Hvis dette gjelder deg, kan du fylle ut skjemaet under, så prøver vi å lage en gruppe med deg og andre i samme situasjon.

Er dere allerede en gruppe (minimum åtte personer), kan vi lage en gruppetur med eller uten guide som passer akkurat for dere.
Dere bestemmer hva dere vil gjøre på Sicilia, og hvordan opplegget skal være.

Sicilyexplorer gjør jobben med bestilling, prisforhandling, guider og inngangsbilletter – alle detaljer som skal til for en vellykket reise. Vi tar selvsagt også ansvar for oppgjør med leverandørene. Dere har kun kontakt med Sicilyexplorer.

Å arrangere gruppereiser krever kompetanse. På planleggingsstadiet er det et utall av valg som skal gjøres. Etter mer enn ti års erfaring på Sicilia har vi opparbeidet både faglig kunnskap og kjennskap til markedet, slik at vi kan legge opp et best mulig program for deg og din gruppe.

Dersom dere ønsker det, kan vi stille med en teknisk reiseleder for deres gruppe. Reiselederen vil da ta seg av de praktiske gjøremål: innsjekking på hotell, avtaler med restauranter og busselskap og så videre. Reiselederen vil også ta ansvar ved uforutsette hendelser, for eksempel sykdom. Du som arrangør kan konsentrere deg om opplevelsen og det sosiale fellesskapet i gruppen.

I mange år har Sicilyexplorer skreddersydd turer for pensjonistuniversitet, foreninger, rotaryklubber, firmaer, vinklubber, vennegrupper, idrettslag, storfamilier og så videre.
Er du en, eller er dere to eller flere, men vil gjerne være en større gruppe?

Send navn, e-postadresse, hvilken tur du er interessert i, og når på året.